Де посмажити шашлик в Києві

28 Квітня 2018 15:50

Труханів острів
Напевно, це найпопулярніше місце для пікніка в Києві. Смажити шашлики тут не можна. Але можна посидіти в кафе. Пройти по Пішохідному мосту і відпочити від міської суєти.

 

Парк Партизанської слави
Дуже зручне місце для відпочинку. Хто не хоче сам возитися з шашликами, в парку є атракціони і кафе. А кому хочеться приготувати м’ясо своїми руками – є місце для пікніків і шашликів. Ці зони розділені декількома озерами. Багато місця для прогулянок з дітьми. Потрібно їхати до станції метро “Бориспільська”, звідти недалеко пішки.

Дарницьке лісництво
Місце знаходиться недалеко від села Проліски під Києвом. Але сюди доведеться їхати на автомобілі по трасі Київ-Бориспіль. Шашлики на свіжому повітрі вийдуть відмінними.

Святошинське озеро
Зона відпочинку “Мир” розташована недалеко від висотних будівель. Але це місце користується великою популярністю у жителів мікрорайонів. Адже поруч озеро і прекрасний ліс. Для любителів пікніків передбачені кілька навісів, лавочки, баки для сміття. Дістатися можна власним транспортом з боку Житомирської траси (поворот – зупинка “с. Калинівка”), або пішки з боку вулиці Миколи Ушакова через приватний сектор.

Березовий гай ( “Берізка”)
Зона відпочинку “Берізка” розташована на кордоні Дніпровського і Деснянського району поруч з вулицею Братиславська. Це єдине місце в Києві, розташоване посеред березового гаю. Тут є навіси, лавочки, спеціально обладнані майданчики.

Джерело: segodnya