Відкрили нове приміщення Навчально-виховного об’єднання “Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук”

29 Березня 2018 08:11

ytimg.com

В м. Ірпені (Київська обл.) відкрили нове приміщення Навчально-виховного об’єднання “Ірпінський ліцей інноваційних технологій – Мала академія наук”. Нині тут навчаються 74 ліцеїста – це учні 8-10-х класів.
Ліцей відкрили ще торік, але свого приміщення заклад не мав. Тому заняття проходили на базі Університету державної фіскальної служби України.
Аудиторії ліцею обладнані за стандартами нового освітнього простору: мають інтерактивні дошки, комп’ютери, мультимедійні центри тощо. Крім того, заклад має нові мобільні меблі та обладнання для проведення лабораторних досліджень.
Викладачі ліцею застосовують під час навчання STEM-підхід: учні здобувають більшість знань на практиці. У закладі поглиблено вивчають предмети природничо-математичного циклу: біологію, математику, географію, фізику, хімію тощо. Також у ліцеї практикують білінгвальні заняття – викладання предметів державною та іноземною мовами.
Враховуючи, що на базі закладу працює відділення Малої академії наук, учні можуть опанувати базові знання з робототехніки та програмування вже під час навчання.

Джерело: https://mon.gov.ua