На Київщині затримали посадовця зброярного підприємства за незаконну торгівлю пістолетами

21 Червня 2017 10:31

http://newsroom.gy

Чоловік намагався продати за 66 тисяч гривень бойові пістолети Макарова і ТТ, а також Шмайсер.
У Київській області працівники Служби безпеки України затримали одного з керівників зброярного підприємства на незаконній торгівлі вогнепальною і травматичною зброєю. Про це повідомили у прес-службі СБУ.

Повідомляється, що в офісі підприємства зловмисник намагався продати за 66 тисяч гривень бойові пістолети Макарова і ТТ, а також Шмайсер, призначений для відстрілу гумових куль. На всій зброї запопадливо було стерто серійні номери.

“Посадовець і раніше продавав зброю без дозвільних документів та знаків ідентифікації. Потенційним клієнтам він пропонував зброю, як вітчизняного так і іноземного виробництва. Навіть встановив чітку ціну – за автомат Калашникова правив дві тисячі доларів, пістолет Макарова оцінював в одну тисячу доларів, за ТТ просив півтори тисячі доларів, пістолети Глок та Беретта збував за ціною дві з половиною тисячі доларів США”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві на залізничному вокзалі працівники Служби безпеки України вилучили шість карабінів іноземного виробництва у мешканця Донецької області під час огляду багажу пасажира потягу «Маріуполь-Київ».

Джерело: http://tyzhden.ua