Письменниця Тетяна Строкач презентувала нову книгу дітлахам

25 Березня 2019 21:10

Книга у житті маленького читача та становленні його особистості має надзвичайно велике значення. В наш  час інтенсивного розвитку інформаційних технологій, комп’ютеризації та Інтернету, надзвичайно важливо зберегти в дітях любов до читання, адже, нічого не може замінити спілкування дитини зі справжньою книгою.

У перший день Тижня дитячого читання до Білоцерківської бібліотеки-філії №6 завітала місцева авторка Тетяна Строкач зі своєю новою збіркою «Веселковий дивосвіт», як вийшла у видавництві “Час Змін Інформ”. Книга ілюстрована малюнками вихованців гуртка «Чарівний пензлик». На зустрічі була присутня і Юлія Бойко, малюнок якої відкриває розділ книги «Україна – рідний край».

Любов до України, її природи, звичаїв, фольклору, а також добрий гумор та гарний настрій дарувала присутнім поезія у виконанні Тетяни Тезіславівни.

Протягом дня на абонементі проходила книжкова дегустація «Смак від прочитаного». Відвідувачі бібліотеки не лише обмінювали книги, але й залюбки ділились враженням про прочитані книги з бібліотекарями та друзями.

Надія Гаврилова. Фото автора