“Рідна країна” підтримала благодійних пробіг

5 Червня 2018 17:54

3 червня у центрі Києва пройшов 26-й «Пробіг під каштанами» – наймасовіший спортивно-благодійний захід країни. Сьогодні, за попередніми даними, на старт вийшли рекордні  майже 16 тисяч учасників та рекордна кількість корпоративних команд – близько 400.

Гроші, зібрані в рамках Пробігу, перераховуються на купівлю медичного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Завдяки учасникам «Пробігу під каштанами» з 2002 року для порятунку життів маленьких пацієнтів Кардіоцентру зібрано близько півмільйона доларів.

Вже традиційно команда “Рідної країни” підтримала благодійний пробіг. Цього року очолив забіг команди голова київської міської партійної організації політичної партії Громадський рух “Рідна країна” Олександр Федоренко.

“За статистикою щороку в Україні народжується близько 5 тисяч дітей з вадами серця, держава ставиться до хворих досить байдуже, тому такі заходи “Рідна країна” з радістю і ентузіазмом підтримує. Також наша партія керується принципом “Здоровим і спортивним бути модно”, тому ми постійно пропагуємо і підтримуємо спорт в навчальних закладах всіх рівнів. Нація має бути здоровою!”