В Яготині відремонтують три вулиці

16 Травня 2018 12:28

На 34 позачерговій сесії Яготинської міської ради депутати одноголосно прийняли рішення про капітальний ремонт трьох вулиць. Більшу частину фінансування буде виділено з обласного бюджету

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на “Яготин інфо“.

Питання ремонту доріг актуальне для всієї України. Яготин тут не є виключенням.

Ремонту потребують багато доріг як місцевого , так і державного значення. Тож проблеми з дорогами не лишаються без уваги. Так на 34 позачерговій сесії Яготинської міської ради депутатами одноголосно було прийнято рішення “Про співфінансування капітального ремонту дорожнього покриття вулиць Поштова, Кривоноса, І.Франка “.

Оскільки ремонтні роботи, особливо капітальні, є процесом досить затратним , то капітальний ремонт дорожнього покриття буде здійснюватись за рахунок фінансування коштів обласного бюджету. Нагадаємо, що минулого місяця яготинські обранці зверталися до обласної влади з проханням звернути увагу на деякі вулиці міста Яготин. І ось процес пішов. Фінансування робіт буде здійснено в обсязі 80 відсотків з обласного бюджету, та співфінансування коштів міського бюджету в обсязі 20 відсотків від загальної кошторисної вартості робіт.