У Києво-Святошинському районі викрили підпільну друкарню, де виготовляли фальшиві медичні довідки і техпаспорти

3 Квітня 2018 16:06

У Києво-Святошинському районі викрили підпільну друкарню, де виготовляли фальшиві медичні довідки і техпаспорти.

Як повідомляє “НАРОДНА ПРАВДА” із посиланням на прес-службу прокуратури Києва, у підпільній друкарні виготовляли підроблені медичні довідки, техпаспорта та інші документи.

Організатором “бізнесу” виявився колишній податківець, житель Київської області, який залучив до своєї підпільної діяльності рідного брата.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів виробництва в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району були вилучили обладнання для виготовлення пластикових карт і комплектуючі до нього з плівками, що містять зображення голограм “МВС” та карти України.

Крім того, під час обшуків правоохоронці вилучили 6 тис. незаповнених бланків номерних медичних документів, серед яких бланки про проходження наркологічного огляду, психіатричного огляду, проходження загального медичного огляду, особисті медичні книжки, медичні довідки дозвільного характеру; порожні бланки свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів; близько 100 номерних довідок про проходження медичного огляду з уже проставленими печатками лікарів і їх підписами; близько 50 медичних довідок про отримання дозволу на об’єкти дозвільної системи з печатками лікарів і їх підписами; печатки та штампи із зазначенням медичних установ і лікарів і т.п.

Також в ході обшуків вилучено гроші в сумі близько 20 тис. гривень і більше $ 4200, розфасованих по окремим конвертах.