У селі на Київщині дев`ятикласниця створює вільний простір

22 Січня 2018 08:54

“Разом ми створимо майбутнє громади” – дев’ятикласниця Оленка з Київщини створює простір для молоді в рідному селі (с. Шевченкове, Київська область). Вона вважає, що кожен має право на розвиток і самовдосконалення, і тому разом з друзями збирає кошти на проект GROMADA space – тепле і безпечне місце для проведення цікавих занять, лекцій та свят. “Село – це люди. Унікальні та щирі. – говорить організаторка, -Тому таким є простір вільних думок GROMADA space: близький кожному. Щирий”

Багато хто думає, що в селі немає цікавої, креативної і активної молоді. Але це не так. Тут є я і мої друзі та знайомі, ми хочемо розвиватися і змінюватися на краще. У школі “Агенти Змін” я зрозуміла, як ми можемо це зробити, і тепер потребую вашою підтримки.

Уявіть затишну, гарно освітлену, теплу кімнату з пухнастим килимком на підлозі і пуфиками. Ви сидите в цій кімнаті і обговорюєте мегакруту тему з дуже цікавими людьми. Уявили? Саме таким буде простір вільних думок GROMADA space.

Місце, де будуть проводитися воркшопи і лекції, втілюватися ідеї, створюватиметься атмосфера натхнення.” – проект розміщений на краудфандинговій платформі для збору коштів і підтримати тінейджерів можна перейшовши за посиланням і натиснувши кнопку “Підтримати”.

Джерело: www.prostir.ua