В Українці відбулися спортивні змагання для дітлахів з усієї Київщини

28 Листопада 2017 16:49

http://volyn.tabloyid.com

24 листопада в місто Українка Обухівського району з’їхалися веселі та кмітливі дітлахи зі всієї Київщини для участі в спортивному фестивалі «Динамо – дітям України». Його організували Київська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» та Ювенальна превенція поліції Київської області.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області.

Унікальність спортивного заходу в тому, що діти змагалися на надувних конструкціях. Від старту до фінішу долали перешкоди, які на перший погляд навіть дорослим здавалися недосяжними.

Виборювали перемогу у чотирьох видах змагань – смуга перешкод, естафети «Башня» і «Веселий лижник», а також спортивно-інтелектуальна вікторина.
Велика жага до перемоги та підтримка дорослих стали запорукою цікавих динамівських змагань.
Юних учасників фестивалю підтримував і привітав їхній вже давно знайомий вірний друг із числа поліцейських – представник Відділу ювенальної превенціі Олена Косенко.

У напруженій веселій боротьбі перше загальнокомандне місце вибороли діти з міста Бровари, друге почесне місце переможного п’єдесталу зайняла команда з Борисполя, третє – посіли школярі з Білої Церкви.
Всіх учасників змагань нагородили почесними грамотами, спортивними аксесуарами, динамівськими футболками, а переможців додатково відзначили кубками та медалями.