На Київщині затримали двох іноземців з героїном на 7 мільйонів

30 Жовтня 2017 16:52

http://visnik-press.com.ua

Поліцейські затримали на Київщині двох іноземців із 2,6 кг героїну вартістю 7 мільйонів гривень.
Про це інформує ГУ Нацполіції Київщини у Facebook.

“Співробітники кримінальної поліції Ірпеня провели комплекс оперативних комбінацій та затримали 29-річного громадянина Російської Федерації та його знайому з Республіки Білорусь, ромської національності. З їхнього автомобіля слідчі вилучили близько 2,6 кг героїну. Один грам даного елітного наркотичного засобу за цінами «чорного ринку» коштує близько 100$ США”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві арештували організатора каналу постачання кокаїну з Португалії до України
В поліції уточнили, що вилучене – це 26 тисяч доз особливо небезпечного наркотичного засобу героїн, на 7 мільйонів гривень.

Зазначається, що також у Вишгороді оперативники ліквідували злочинну діяльність ще одного наркоділка. Під час обшуку в будинку місцевого жителя співробітники Департаменту протидії злочинності у сфері економіки вилучили 2 кг коноплі.

“Всі вилучені наркотичні речовини під охороною направлено на відповідні експертизи. За низкою статей Кримінального кодексу України відкрито кримінальні провадження. Триває комплекс невідкладних слідчо-оперативних дій. Поліцейські встановлюють, звідки і куди переправлявся даний вантаж”, – уточнюється у повідомленні.