Розшукуваного за торгівлю людьми іноземця затримали на Київщині

27 Липня 2017 17:13

Громадянина Ізраїлю, який перебував у міжнародному розшуку за тяжкі злочини, затримали у м. Біла Церква. Про це передає УНН з посиланням на управління Національної поліції у Київській області.
“Працівники поліції Київщини у м. Біла Церква затримали громадянина Ізраїлю, який з 2015 року перебував у міжнародному розшуку за вчинення зґвалтування, торгівлю людьми, сексуальну експлуатацію, проституцію та відмивання грошей”, – йдеться у повідомленні.
На одній з вулиць м. Біла Церква у поле зору оперативників потрапив 36-річний громадянин Ізраїлю. Під час перевірки його документів, паспорту громадянина Ізраїлю та водійського посвідчення, встановлено, що іноземець оголошений своєю державою у міжнародний розшук за вчинення тяжких злочинів.
Відповідно до законодавства країни Ізраїлю, злочини проти статевої недоторканості і статевої свободи вважаються одними із найтяжких, покарання за їх вчинення передбачає ув’язнення понад 30 років.
Під час оперативно-розшукових заходів встановлено та підтверджено участь іноземця в організації міжнародного каналу торгівлі людьми. Наразі громадянина Ізраїлю затримано в порядку ст.208 КПК України, вирішується питання щодо його екстрадиційного арешту.