Полювання на фермерів. На Київщині директор агропідприємства стріляв у сусідів-орендаторів

4 Липня 2017 09:29

http://newsroom.gy

До поліції Київщини надійшла інформація про те, що в селі Стара Оржиця Згурівського району, на полі, директор одного з фермерських господарств поранив двох селян. Коли слідчо-оперативна група прибула на виклик, то встановила: непорозуміння між фермерами сталося через те, що орендатори, які приїхали на сусіднє поле, загородили проїзд одному з фермерів та його сину, які вже там працювали.

Виникла сварка, і син фермера взяв з автомобіля рушницю МР-27Н і кілька разів вистрелив угору. Його батько теж дістав свою мисливську рушницю МЦ 2001, калібру 20 мм, але відкрив прицільний вогонь по сусідах-фермерах.

Двох мешканців села Стара Оржиця з вогнепальними пораненнями доправили до лікарні. В одного чоловіка -поранення правої ноги, в другого – плеча та шиї.

На місці події правоохоронці вилучили дві одиниці мисливської зброї та дозвільні документи на них. 54-річного “мисливця на фермерів” затримали, проти нього порушили карну справу за статтями 15 (замах на злочин) та 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.