У Київській області завершено підготовку загону територіальної оборони

29 Травня 2017 08:49

http://news.meta.ua

З 10 травня у продовж 10 діб в оперативному командуванні «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України було проведено підготовку одного з загонів територіальної оборони Київського обласного військового комісаріату.

Близько 300 бійців пройшли навчання з основних військових дисциплін та практично відпрацювали військові нормативи. Зокрема, були проведені заняття з тактичної, вогневої, військово-медичної, інженерної підготовки, зв’язку, розвідки та топографії.

До проведення занять на полігоні були залучені 11 інструкторів, які за своїми напрямками проводили тренування особового складу. Кожне заняття базувалось на досвіді ведення бойових дій та з врахуванням сучасних ризиків.

За створеними тактичними епізодами бійці практичного виконували завдання по охороні важливих об’єктів, відпрацьовували протидію незаконним збройним формуванням та протидію диверсійно-розвідувальним групам противника.

Варто зазначити, що за час зборів особовий склад загону територіальної оборони повністю відпрацював програму підготовки та успішно здав залік до виконання завдань за призначенням.