У Ржищеві відбувся ярмарок вакансій

27 Березня 2017 12:42

UaPost

У приміщенні Ржищівського міського будинку культури радо вітали близько 100 учнів міста на ярмарку професій. У Ярмарку взяли участь представники 7 навчальних закладів, які представили презентації та відеоматеріали про студентське життя. Старшокласники отримали вичерпну інформацію про професії, спеціальності, які можна опанувати у навчальних закладах, умови вступу на навчання.

Не залишились осторонь цього дня і ті, хто шукає роботу, завітавши на ярмарок вакансій. Безробітним запропоновано понад 40 вакансій на підприємствах міст Ржищева, Кагарлика, Українки та Києва.

Протягом дня ярмарок відвідали 60 осіб з числа безробітних та 16 осіб з числа зайнятого населення. Під час проведення заходу шукачі роботи також мали змогу отримати інформацію про діяльність підприємств, наявність вільних робочих місць та вакантних посад, умови праці та рівень заробітної плати.

Працівники Ржищівського міського центру зайнятості розповіли про сучасні тенденції на ринку праці, ознайомили учасників з державними гарантіями у сфері працевлаштування та соціальними послугами, надали інформацію про найактуальніші професії.

В результаті проведення заходу 4 особи отримали направлення на працевлаштування, 30 осіб побажали попрацювати на громадських роботах.

Джерело: http://koda.gov.ua