Міжнародний фестиваль культури і творчості для людей з інвалідністю «Ми є у тебе, Україно!»

27 Лютого 2017 15:35

LifeGlobe.net

Турбота про людей, особлива увага до тих, хто її потребує, – це запорука розвитку і процвітання нашого краю. Тож недарма саме на Київщині, в її культурному осередку – Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П. Саксаганського – розпочався Міжнародний фестиваль культури і творчості для людей з інвалідністю «Ми є у тебе, Україно!».

Свято краси і сили людського духу об’єднало самодіяльних артистів та шанувальників їхньої творчості. У програмі фестивалю артисти мали можливість проявити свої здібності у вокалі, хореографії, поезії, навіть еквілібристиці. Не було меж захопленню учасниками, які, долаючи труднощі і хвороби, окрилено дарували людям красу.

Завдяки Фестивалю артисти мають можливість самореалізації, а глядачі – справжню радість від спілкування з прекрасним. Добрі справи завжди мають продовження. Таланти, відкриті організаторами фестивалю, стають учасниками заходів, концертних програм, організованих Київською обласною радою та Київською обласною державною адміністрацією. «Ми є у тебе, Україно!» – це свято, яке наповнене радістю усвідомлення багатства і сили нашого народу, скарбів Київщини і всієї країни.

Джерело: http://koda.gov.ua