Чим дивніше, тим краще. Гід по найдивовижніших іменах дітей за 2016 рік

10 Лютого 2017 11:22

Senfil.net

У Міністерстві юстиції України розповіли, якими незвичайними і рідкісними іменами жителі столиці та Київської області нарікали своїх дітей у 2016 році, повідомляє «Київ Влада».

Всього в Києві минулого року в Києві з’явилося 36 772 нових життя. Батьки деяких із малюків були особливо винахідливими й спритними і вирішили замість звичних Маш і Юль або Сергіїв і Олександрів наректи своїх чад Юстинами і Цвєтанами або Айданами і Ейубами.

Тепер у Київській області підростає покоління дівчат з рідкісними іменами, найбільш незвичайними з яких стали: Алміна, Атлантика і Асіс; Ведана, Девіка і Дільнура; Іларія, Інчі і Йовехед; Каталея, Латоя, Луная, Леора і Левіза; Мадіна, Мира, Маліка, Медея, Малуша і Маелла; Патриція, Ровія, Расул, Скланія і Саміра, а також Тасніма, Услалі, Ясна, Юстина і Цвєтана.

Але прекрасні дами не залишаться самотніми, адже для них ростуть кавалери з рідкісними іменами: Айдан, Алас і Айдамир; Гаррісон, Градимир, Даніслав і Єлеазар; Зореслав, Ілай, Іванільдо, Кіфраель і Красимир; Леонард, Ліор, Магді, Мерогор і Ратмір, а також Тамерлан, Халед, Цезар, Ейуб і Ераст.

Джерело: http://asn.in.ua