Трагедія в Княжичах: Поліція оприлюднила результати службової перевірки

20 Січня 2017 14:59
http://visnik-press.com.ua

http://visnik-press.com.ua

Керівник поліції Києва Андрій Крищенко й очільник Шевченківського райуправління поліції Києва Герман Приступа попереджені про неповну посадову відповідність за фактом службового розслідування перестрілки в Княжичах Київської області, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України.

За результатами службового розслідування, стосовно дев’яти поліцейських застосовані дисциплінарні стягнення, сім офіцерів, які перебували на керівних і оперативних посадах, звільнені з лав Нацполіції.

«Зокрема, знято з посади керівника карного розшуку м.Києва, який безпосередньо відповідав за підготовку і проведення операції. Також звільнені керівники оперативної служби столичного Главку поліції, які не забезпечили належної комунікації та обмін інформацією між підрозділами. Крім того, не оцінивши обстановку, яка склалася на місці події, зазначені посадові особи доповіли керівництву недостовірну інформацію», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, під час спецоперації із затримання банди грабіжників у ніч на 4 грудня в селищі Княжичі Київської області сталася перестрілка між співробітниками державної охорони і групою захоплення Національної поліції. В результаті загинули п’ятеро правоохоронців.

Джерело: http://asn.in.ua/