Фастівчани передали допомогу бійцям АТО

27 Грудня 2016 11:39
http://koda.gov.ua

http://koda.gov.ua

Волонтери благодійної організації «Фастів-Мир» відвідали військовослужбовців, які перебувають в зоні антитерористичної операції на сході України, а саме побували у 79-й десантно-штурмовій бригаді – м. Опитне, спецпідрозділі 30-ї окремої механізованої бригади, 32-й стрілковій дивізії, побували у морській піхоті, що локалізується в м. Широкіно, а також завезли допомогу до двох дитячих будинків у м. Маріуполь та передали посилки дітям та людям літнього віку із так званої «сірої зони».

Варто зазначити, що зібраної містянами допомоги вистачило і на відправку гуманітарного вантажу до 25 батальйону «Київська Русь», 24-ї окремої механізованої бригади та дитячого будинку у м .Краматорськ, котру доправила захисникам волонтер Ірина Кравченко.

Військовослужбовцям на передову було доставлено необхідне для служби спорядження: буржуйку, бензопили, генератори дизельний та бензиновий, набори інструментів, а також пральну машинку, теплий одяг, шкарпетки, медикаменти, засоби особистої гігієни, миючі засоби, овочі, фрукти, крупи, чай, кава, консервацію та різні смаколики.

До збору гуманітарної допомоги для наших захисників долучилися освітні заклади, а саме: міські школи, дошкільні навчальні заклади та заклади позашкільної освіти. Суттєву допомогу надали усі комітети самоорганізацій населення міста та релігійні громади: храму Св. Михайла на чолі з настоятелем М. Лимарем, української православної церкви “Воскресенська” на чолі з настоятелем протоієреєм Владиславом. До збору вантажу приєдналися колективи КЗ ФМР «Фастівський державний краєзнавчий музей, КЗ ФМР «Фастівська дитяча музична школа», КЗ ФМР «Фастівська міська бібліотека», КЗ ФМР «Фастівський міський Палац культури», Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету ФМР, Фастівська міська лікарня, КП ФМР «Фастівська ЖЕК», КП ФМР «Фастівводоканал», КП «Фастівтепломережа», КП “Фастівський міський ринок”, Фастівський ККП, Фастівська дільниця Васильківської філії по експлуатації газового господарства, КП ФМР «Фастівське бюро технічної інвентеризації».
До формування гуманітарного вантажу долучилися різноманітні організації міста, зокрема, управління Пенсійного фонду в м. Фастові та Фастівському районі, ТОВ «Київхліб», підприємці ПП «СКК В. Качановського», підприємці Фастівського ринку «Київської регіональної спілки споживчої кооперації», підприємці ярмарку КП «Фастівський міський ринок», Фастівський центр професійно-технічної освіти, а також окремі підприємці.

Військовослужбовці висловлюють глибоку вдячність всім небайдужим фастівчанам, виконавчому комітету Фастівської міської ради, установам та організаціям міста, а також підприємцям, котрі долучилися до збору гуманітарної допомоги бійцям, які на сьогоднішній день перебувають в зоні АТО.