Броварчанка Еліна Іващенко стала дитячим голосом країни (ВІДЕО)

7 Грудня 2016 13:35
atbrovary.org

atbrovary.org

Броварчанка Еліна Іващенко здобула перемогу у співочому талант-шоу «Голос. Діти». Еліна виборола право записати пісню, яка три місяці лунатиме в ефірі загальнонаціональної радіостанції. Також дівчина отримала у подарунок подорож на двох до Діснейленду.

У суперфіналі Еліна наживо разом з хором виступила з композицією Уітні Х’юстон “I have nothing”. Пісню американської поп-співачки броварчанка виконала у новій осучасненій обробці.

У прямому ефірі Еліна, її суперник по команді Олександр і наставниця разом виконали пісню “Це ти – Україно”. Акомпанував співакам Заслужений академічний Ансамбль пісні і танцю Збройних Сил України.

Еліну підтримала Софія Ротару у своєму відеозверненні: “У нас дуже талановиті діти. Всі вони виступили на вищому рівні. Але від співу Еліни Іващенко я не можу стримати сліз. Люба Еліно, я вболіваю за тебе”, – сказала Софія Михайлівна

Підтримувала Еліну також переможиця цьогорічного Євробачення Джамала, пісню якої наша землячка виконала на одному з ефірів.

Еліна Іващенко – 14-річна талановита співачка з Броварів. Дівчина постійно бере участь у різноманітних всеукраїнських вокальних конкурсах і фестивалях. На шоу дівчина прийшла, аби здійснити мрію своєї мами, яка померла, коли Еліні було лише два роки. Еліночка пообіцяла перемоги – вона дотримала своєї обіцянки!

Джерело: http://atbrovary.org