Купи портрет Шевченка – допоможи армії. Білоцерківські волонтери готуються до поїздки на схід

29 Березня 2019 10:18

–  Виїзд на фронт за два тижні. Не вистачає деяких матеріалів. Тому художник з Ватутіного Василь Гелетко надав нам для благодійного аукціону портрет Тараса Шевченка в однострої армії УНР. Ціна портрета 6000 гривень. Робота може бути використана для патріотичного виховання, для подарунку. – повідомив на своїй сторінці ФБ координатор волонтерської групи “Час Змін”, голова білоцерківського осередку “Рідної країни”  Костянтин Климчук.

Крім того, волонтери “Часу Змін” вже відправили на схід бійцям 24 бригади тактичні перископи. Завдяки ним можна вести спостереження із закритих позицій, не підставляючи голову під кулю снайпера чи осколок.

–  Готуємося до виїзду. Завершено обслуговування авто “Нива”, яке повеземо на лафеті. На складі стоїть пральна машина і дизельгенератор для зенітників. А також чималенька бібліотека. Шукаємо пальне і морозильну камеру. – підсумував Костянтин Климчук.

Всім, хто бажає придбати портрет Шевченка або у інший спосіб допомогти армії, пропонують телефонувати за цим номером телефону: 097 931 66 47

Картка “Приватбанку” волонтера: 4731 2196 1016 1691 (Костянтин Климчук).