Чи станемо ми з 1-им квітня «країною дурнів»?

25 Березня 2019 20:57

Звернення до правдивих українців

За декілька днів до виборів вже не так важливо агітувати. Сьогодні я хочу пояснити яка склалась в країні ситуація і як нам, правдивим українцям, оминути загрозу прокинутися 1 квітня в «країні дурнів».

Агентів Путіна ми всі добре знаємо, бачили їхні заходи на телебаченні і, слава Богу, в другий тур вони не потрапляють, тому про них або добре, або нічого.

Також підтримка Порошенка корупції та мародерства призвела до того, що зміцнилися в країні «малороси» і «чухраїнці». Про них колись писав Остап Вишня. Ці новітні малороси та чухраїнці стали на стільки впливовими, що сьогодні їхній кандидат на першому місці, і я нам, справжнім українцям, ставлю запитання: як діяти в цій ситуації і оминути загрозу? Давайте проаналізуємо.

Сьогодні у нас є 4 лідери, які можуть потрапити до другого туру. Якщо подивитись на пару Зеленський-Порошенко, то діючий президент йому програє більше 20%. Програє, оскільки недовіра до нього близько 70%, і щоб він переміг у парі з Зеленським, йому потрібно купити 10 млн виборців.

Ми чуємо від діючого президента, що щастя і добро в Україні почнеться з 1 квітня – 13 пенсія, доплати військовим і так далі. Є такі люди, які вірять, що за 5 років Порошенко став справжнім українцем. Звертаюсь  до вас, до людей, яким небайдужа доля України пояснити тим, хто думає, ніби Порошенко змінився як князь Володимир: до Хрещення був мародером, корупціонером і гвалтівником, а після став набожним і благочестивим чоловіком, що цього не сталося.  Я пропоную не мучитись більше і не робити 5 років владу українською, а одразу її таку обрати.

В парі Зеленський-Тимошенко, вона програє біля 20%. Щоб виграти, треба пообіцяти, що за споживання газу держава буде ще доплачувати і грамоти давати.

Ми говоримо так, як є: Гриценко сьогодні на 4 місці, але ще має шанс увійти до другого туру, де зможе перемогти і малоросів, і чухраїнців, і інших. Із 4 кандидатів лише Гриценко має найвищу довіру та найменшу недовіру серед громадян, і лише він зможе у другому турі перемогти кожного з трьох вище зазначених кандидатів та вберегти країну від статусу “країни дурнів”.

Ще одна проблема полягає в тому, що залишилось багато кандидатів, які за жодних обставин не потрапляють у другий тур.

Наприклад, зараз точиться багато розмов довкола «патріотичного» кандидата, який був головою СБУ при Медведчуку і його нам порекомендував друг сім`ї Кобзона. Смішно, що поки він в розвідці працював, встигав ще й туризм пропагувати – купив декілька санаторіїв, турбаз. А зараз він, цей генерал, спасе український народ і приведе Україну до перемоги. Чи ми з вами ненормальна нація? Як чоловік від Медведчука і покійного Кобзона може привести країну до перемоги? Друзі, давайте будемо мислити тверезо. Про таких «месій» треба казати правду.

Цей тиждень треба пройти гідно і максимально забезпечити вільне волевиявлення. А щоб уникнути історії з посадовцями-втікачами і президентом-втікачем, імовірно, першим указом на посту президента Гриценка буде закриття на деякий час кордонів і аеропортів.  Тюрми нові ми будувати не будемо, але бюджет треба виконувати, влада встигла залізти в борги, тому конфіскація майна в даному випадку цілком підходить.

Я закликаю максимально раціонально підійти до вибору Президента України, щоб 1 квітня ми посміхнулися і змогли зробити сильною і демократичною нашу країну, щоб не дали перетворити малоросам і чухраїнцям її на «країну дурнів», щоб з нас не сміявся весь світ.

Бо ще Шевченко казав, якщо ми будемо діяти в інтересах України, працювати день і вночі для України, то

«забудеться срамотня

Давняя година,

І оживе добра слава,

Слава України»

Микола Томенко

лідер партії Громадський рух «Рідна країна»