Микола Томенко радить політикам і чиновникам підтримувати активний і спортивний спосіб життя

4 Лютого 2019 18:43

Лідер “Рідної країни” Микола Томенко розповів у своєму блозі про спорт у його житті

– Мабуть, фанати Порошенка знайдуть вбивчий контраргумент проти мене: “Ви ж в уряді на ковзанах каталися?” – жартує політик. – І днями на бігових лижах в Броварах, і у баскетбол у НУБіП за команду викладачів граю, і за команду афганців на волейбольному турнірі виступаю, і регулярно беру участь у щорічному “Пробігу під каштанами” в Києві.

Не стоїть осторонь спорту і фонд, який очолює політик: “Наша команда фонду “Рідна країна” реалізує десятки проектів підтримки фізичної культури та спорту. Найвідоміший – “Здоровим і спортивним бути модно”, в рамках якого вже більше 15 років до шкіл сіл, селищ та містечок передали десятки тисяч м’ячів, спортивного одягу, сотні столів для тенісу та кілька десятків спортивних майданчиків”, – повідомив Микола Томенко.

“Моя порада всім політикам і чиновникам: підтримувати активний і спортивний спосіб життя варто не словами, а власним прикладом! Бо багато високопосадовців і їх експертів-фанатів скоро у двері не проходитимуть”, –  підсумував очільник”Рідної країни.