Микола Томенко закликав Порошенка, Супрун і Кличка стати інвесторами України

24 Січня 2019 09:43

Фото: “Досьє”

Лідер політичної партії Громадський рух «Рідна країна» Микола Томенко в ефірі телеканалу «Наш» прокоментував поїздку в Давос українських посадовців.

«Поїздка Президента, Уляни Супрун та Віталія Кличка в Давос виглядає навіть не смішно. Виходить таким чином, ніби під кінець п’ятирічного терміну делегація поїхала за інвестиціями, хоча самі цілком можуть бути сильними інвесторами для України. Якби Порошенко перевів всі свої кошти з офшорів, сліпих та «зрячих» трастів в Україну, а Супрун відкрила рахунок в українському, а не американському банку, Кличко, в свою чергу, всі гроші, зароблені на боях теж забрав із закордону, то і міжнародна спільнота б повірила в щирість української влади і активно почала інвестувати в Україну”.

Довідково

В.о. міністра охорони здоров`я Уляна Супрун задекларувала за 2017 рік більше 4 млн $, які знаходяться в американських банках.

В свою чергу, міський голова столиці в своїй декларації за 2017  зазначив всього EUR 1014, близько $1300 та понад 130 тис. грн, які знаходяться в українських банках. А от позичив третім особам Кличко близько EUR 8,4 млн й майже $698 тис.

Детальніше, про аналіз декларації Кличка читайте ТУТ.