У Києві пройде перший фестиваль урбан-культур

13 Травня 2018 13:32
В Киеве пройдет первый фестиваль урбан-культур

У суботу, 19 травня в Центральному парку культури і відпочинку Києва (на території Хрещатого Яру, поблизу Арки дружби народів) відбудеться Перший фестиваль урбан-культур “Безмежність вулиця” ( “Безмежність Вулиць”).

Фестиваль проводиться в форматі «рівний рівному». Лідери провідних урбан-культур Києва об’єдналися, щоб створити платформу для реалізації здібностей, свободи дій і подальшого розвитку підростаючого покоління. Найактивніші вуличні культури зберуться в одному місці, щоб продемонструвати свою індивідуальність, креативність і безмежність можливостей.

В рамках першого фестивалю «Безмежність вулиця» відбудуться змагання в 7 дисциплінах:

баскетбол 3х3, брейкінг, воркаут, BMX, скейтбординг, роллерблейдінг, футбольний фрістайл.

З 10:00 гості фестивалю зможуть побачити шоу-програму, яка включає фінальні ігри і баттли учасників, видовищні конкурси та виступи кращих спортсменів і завершиться о 21:00 концертом популярного реп-виконавця Ярмака. Крім цього глядачів фестивалю чекають креативні фотозоні, майстер-класи, фудкорти і різні активності.

Це яскрава подія покликана об’єднати і показати видовищність урбан-культур, а також дати потужний поштовх для їх подальшого розвитку.

Вхід на всі івенти, включаючи вечірню програму, вільний. Стаєте частиною урбан-культури, адже свобода не має меж!

Коли: 19 травня з 10:00 до 22:00

Де: Хрещатий Яр, Арка Дружби Народів

Організатор заходу: Київський молодіжний центр (КМЦ) – платформа для спілкування та співпраці між молоддю, органами муніципалітету і громадськими організаціями. Діяльність спрямована на створення умов для постійного професійного та творчого розвитку молоді. Одними з важливих завдань, поставлених перед Центром, є координація патріотичного виховання молодого покоління та популяризація здорового способу життя серед молоді.

Детальніше про деяких напрямках фестивалю:

Брейкинг включений в юнацькі олімпійські ігри 2018 року. Легендарні досвідчені танцюристи з усієї країни і ближнього зарубіжжя, переможці “Брейкинг Ліги України” сезонів 2015-2017 рр. доведуть вам, що брейкінг – одна з найбільш видовищних вуличних культур.

В рамках фестивалю “Безмежність вулиця” пройдуть змагання учасників з усієї України в номінаціях: bgirls 1 × 1, kids 2 × 2, beginners 3 × 3, one move 1 × 1, pro 2 × 2, судити які будуть гості з Європи, Білорусі і України – кращі в своїй справі. Переможці отримують грошові призи та подарунки від партнерів та спонсорів.

Спеціальні гості: MC Vladee, DJ Anny Rock, DJ Slef.

Судді: представник команди Renegades bboy Iron Monkey з сонячної Каліфорнії – жива легенда брейкинга, bboy Maz – частий гість великих танцювальних івентів, bgirl Kim -представітельніца команди Rocking Chics.

стрітбол

В рамках фестивалю “Безмежність вулиця” пройде відбірковий турнір Української Стрібольной Ліги 3х3 в чотирьох категоріях: чоловіки (відкритий турнір і PRO), жінки і Ю18 (юнаки до 18 років), який збере понад 400 учасників з різних міст. На глядачів чекає яскраве данк-контест (конкурс за кидками згори) за участю кращих українських атлетів. А для дітей і підлітків ми підготували майстер-клас від клубу 5 Team і виступи баскетбольних фрістайлерів “Герої Майданчиків” (фіналісти численних талант-шоу в різних країнах).

ВМХ

На фестивалі учасники зі всієї України змагатимуться на унікальних фігурах, які побудовані спеціально для цих змагань. Європейська площа прийме кращих спортсменів, а суддівську колегію очолять ветерани українського екстриму. Завдяки зручній системі суддівства в режимі реального часу і докладним коментарям ведучого оцінити масштаб змагань і майстерність кожного райдера зможе навіть той, хто не дуже добре знайомий з міськими екстремальними видами спорту.

Воркаут

В рамках фестивалю “Безмежність вулиця” вас чекає Кубок України зі стріт-воркауту. 32 найсильніших спортсмена країни будуть боротися в захоплюючих баттлах і покажуть, чого можна досягти, займаючись на звичайних вуличних спортмайданчиках. Також в програмі змагань будуть конкурси і змагання для глядачів, де кожен бажаючий зможе випробувати свої сили в воркаута.

футбольний фрістайл

В рамках фестивалю пройде фінальна частина Чемпіонату України з футбольного фрістайлу. 8 кращих спортсменів нашої країни будуть боротися за звання чемпіона і право представляти Україну в Red Bull Street Style World Final 2018 – найпрестижнішому турнірі з футбольного фристайлу в світі.

Джерело: lemonade.style