Жителям столичного мікрорайону вперше є куди вивести чотириногого друга

12 Травня 2018 17:45

Комунальники Дніпровського району подарували мешканцям житлового масиву Березняки широкий простір для прогулянок з домашніми собаками.

Про це повідомляють журналісти видання «Вечірній Київ». Зону для гуляння з чотириногими друзями людини облаштували співробітники районного управління КП «Київзеленбуд».

Як повідомляється в публікації, раніше жителям Березняків, нікуди було вийти на прогулянку з домашнім улюбленцем, простір за адресою вулиця Шумського, 3 – перша для Березняків. Весь простір для прогулянок з тваринами займає 1 тис 870 квадратних метрів.

Зона огороджена красивим дерев’яним парканом. На її території насипаний пісок і прокладені викладені тротуарною плиткою доріжки для пішоходів. На всьому просторі встановлені урни, з покажчиками сміття за категоріями. Не так часто в Києві можна побачити покажчики, на яких стилізована фігурка людини з собакою не перекреслять червоною лінією заборони.

 

Ще до кінця року співробітники «Київзеленбуду» обіцяють встановити в зоні для гуляння з собаками ще й спецмайданчика, на яких чотириногих друзів можна буде вчити різним собачим премудростям. Тепер жителям одного з найбільш густонаселених мікрорайонів не потрібно вигулювати собак біля автомагістралей і на дитячих майданчиках.