Яскрава гігантська писанка-альтанка в центрі Києва

5 Квітня 2018 14:11

Сьогодні на Софійській площі стартує масштабний Фестиваль писанок. Крім кількох сотень робіт (розписних яєць і кроликів), які представляють художники зі всієї України, на площі встановили красиву світлову інсталяцію.

Це шестиметрова світлодіодна писанка-альтанка, біля якої можна зробити фото на пам’ять. Особливо красиво інсталяція виглядає в темний час доби. Вона підсвічується, а над альтанкою “пурхають” яскраві метелики і бабки.

До Великодня, крім фестивалю, підготували багато цікавих заходів. Також співробітники районних управлінь “Київзеленбуду” продовжують прикрашати місто. На бульварі Дружби Народів з’явилися смішні кролики з морквою.

А в Святошинському районі біля райадміністрації встановили великодній кошик.

На Великдень роботу громадського транспорту в Києві буде продовжена. Так, пізно увечері 7 квітня метрополітен працюватиме на годину довше, а почне роботу вранці 8 квітня на годину раніше. Також 7 квітня на одну годину продовжено роботу наземного пасажирського транспорту загального користування. А 8 квітня роботу наземного транспорту почнеться на годину раніше. Перевезення здійснюватимуться існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену, і після проходження останніх поїздів метро.

Джерело: segodnya.ua