Перлина на Росі. Микола Томенко презентував білоцерківцям фільм про їхнє рідне місто

23 Березня 2018 12:30

Україна є справжньою «терра інкогніта» для своїх громадян. Розкрити туристичний потенціал рідної країни, показати її неповторні куточки і висвітлити грандіозні історичні події покликаний проект Миколи Томенка.
Микола Володимирович особисто презентував фільм для представників громадськості Білої Церкви. Місто на Росі перемогло у Всеукраїнській акції «7 чудес України: історичні міста та містечка». Зал кінотеатру імені Довженка ледь вмістив освітян, краєзнавців, працівників культури та пересічних громадян, які активно слідкують за міськими подіями. З нагоди показу фільму присутніх привітав міський голова Геннадій Дикий.
«Ми орієнтувалися на активність місцевих громад, бо фільм є інструментом, завдяки якому про своє місто, його привабливість можна заявити на всю Україну. Прикро, але не всі телеканали готові взяти на показ створені нами стрічки. Ми ж надаємо їх безоплатно. Наразі ведемо переговори, щоб показувати фільми на «Плюсах», – сказав Микола Томенко.
Після перегляду фільму ініціатору акції «7 чудес України» подарували фотоальбом про Білу Церкву, а також футболку і сумку з новими логотипами міста. А для білоцерківців сюрпризи не закінчилися. Кінотеатру, який носить ім’я класика світового кінематографу Довженка, Микола Томенко і Євген Суслов вручили зібрання фільмів Олександра Петровича. Тепер у Білої Церкви є всі можливості для показу кінострічок, які мали значний вплив на розвиток кіномистецтва.