Євген Суслов: Маємо зламати стратегію влади, спрямовану на знищення мислячого та свідомого українського виборця

21 Березня 2018 14:04

Ми маємо зламати стратегію влади, спрямовану на знищення мислячого та свідомого українського виборця. Про це заявив очільник Київської обласної організації політичної партії “Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна” Євген Суслов під час з’їзду партії.

„Зараз владою усе робиться для того, щоб не було фінансово незалежного народу. Іде знищення малого і середнього бізнесу шляхом постійної зміни правил діяльності та підвищення оподаткування. Ми спостерігаємо наступ і цілеспрямовані утиски фермерства, беззаконня і рейдерство. Влада робить можливе і неможливе, щоб люди не хотіли займатися обробітком землі”, – сказав він.

Євген Суслов застеріг: „Триває масовий виїзд українців з України! За даними Міграційної служби, щодня понад 700 українців залишають державу у пошуках кращої долі за її межами. За минулий рік ця цифра сягнула 2 мільйонів. Це результат главенства популізму і брехні!”

„Готуючи концепцію “Український президент – 2019”, ми повинні чітко розуміти, що один із наших пріоритетів – це формування сильної команди аж до найнижчого ланцюга – до рівня села. Якою б не була ситуація, ми повинні бути готові захистити свої голоси і не дати ними маніпулювати. Закликаю усіх наших однодумців формувати надійну та міцну команду і зосередитися на реєстрації місцевих організацій „Рідної країни”, – наголосив Євген Суслов.

Він додав: “Стан речей у державі описують геніальні слова Ліни Костенко: “Все менше рук, що вміють сіять хліб, все більше рук, що тягнуть все у пельку”. Я закликаю вас: давайте сіяти хліб, розвивати нашу команду і працювати на майбутнє наших родин, нашої держави!”

17 березня в столичному будинку Художника відбувся ІІ З`їзд політичної партії “Громадський рух Миколи Томенка “Рідна країна”, на якому було прийнято рішення брати участь у парламентських та президентських виборах у 2019 році.
450 учасників з`їзду ухвалили майбутню стратегію, а також затвердили концепцію “Український президент – 2019”, яка передбачає обов`язкове визначення місії, програми та команди до визначення особи кандидата в президенти.