У “простого фермера” на Київщині поліція вилучила понад 100 саморобних вибухових пристроїв

16 Лютого 2018 14:31

http://newsroom.gy

Співробітники кримінальної поліції під час обшуку у затриманого жителя Київської області виявили та вилучили понад 100 саморобних вибухових пристроїв і значну кількість марихуани. Про це на сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

“Декілька днів тому працівники кримінальної поліції Київщини затримали дійсно “простого фермера”. За результатами обшуку у цього “аграрія” було вилучено більше 100 саморобних вибухових пристроїв, пляшки з невідомою легкозаймистою речовиною, марихуана у великій кількості”, – написав він.

Своєю чергою, на сторінці ГУ Національної поліції в Київській області відзвітували про затримання чоловіка, що зберігав “арсенал саморобної зброї та вибухівки”.

“Велика кількість вибухових пристроїв, виготовлених кустарним способом, пляшки з “коктейлем Молотова”, самопали, зброя – неповний перелік вилучених заборонених бойових предметів. Виявили схрон дільничні офіцери поліції за місцем проживання 55-річного жителя села Козаровичі”, – йдеться в повідомленні.

Також у затриманого було виявлено близько кілограма висушеної коноплі. Загалом у чоловіка вилучили 111 саморобних вибухових пристроїв, виготовлених кустарним способом у домашніх умовах, 26 пляшок “коктейля Молотова”, 4 самопали, карабін, 42 набоїв.

Джерело: www.5.ua