Успіхи Київської області на чемпіонаті України з легкої атлетики

7 Лютого 2018 12:18

http://koda.gov.ua

З 30 січня по 1 лютого 2018 року в місті Суми проходив чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат (2001 р.н. та молодші). В змаганнях взяли участь юні легкоатлети з 23 областей України та міста Київ.

У складі збірної команди Київської області на змаганнях виступали вихованці відділення легкої атлетики КЗ «Володарської РДЮСШ».

Багато команд з різних регіонів України приїхали, щоб показати свої навики.

Звичайно ж, атлети Володарського району у складі Київської області також боролися за звання кращого в своєму біговому вигляді.

Яскраву перемогу здобула вихованка КЗ «Володарської РДЮСШ» Наталія Дишлюк (тренер Ганжалавий І.І.), яка не мала рівних в бігові на 400м серед дівчат. У фіналі Наталія показала чудовий результат 56.43, випередивши найближчу конкурентку більш ніж на 1сек. Але на цьому Наталія не зупинилась, виступаючи в шведській естафеті (100+200+300+400), бігла свою улюблену дистанцію двісті метрів і, як підсумок, збірна команда Київської області здобула золоті нагороди.

За підсумками чемпіонату України було сформовано збірну команду України для участі в юнацькій матчевій зустрічі Туреччина-Україна-Білорусь-Франція, яка відбудеться 10 березня в Стамбулі, а після юнацької матчевої зустрічі спортсмени почнуть виїжджати на збори і цілеспрямовано готуватися до літнього сезону, де на них очікує юнацький чемпіонат Європи (липень, Угорщина) та Юнацькі Олімпійські ігри (жовтень, Аргентина).

Джерело: http://koda.gov.ua