Чоловік розстріляв крадія, який заліз до його будинку на Київщині

6 Лютого 2018 08:31

http://newsroom.gy

Чоловік застосував травматичну зброю проти крадія, який заліз до його будинку у Київській області. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Київській області, передає УНН.
“Вчора близько 23.43 на пульт поліції охорони Київської області надійшов сигнал — спрацювала тривожна кнопка в одному з охоронюваних будинків села Гореничі. Як з’ясувалось, невідомий чоловік незаконно проник на подвір’я, а з підсобного приміщення намагався зайти до будинку”, — йдеться у повідомленні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві невідомі поранили з травматичної зброї двох чоловіків
Як зазначається, господар не розгубився: прихопив пристрій для відстрілу гумовими кулями і двічі вистрілив у нижні кінцівки непроханому нічному гостю. Дружина у цей час натисла тривожну кнопку. Потім 53-річний власник помешкання зателефонував на 102 та викликав швидку медичну допомогу.
Зловмисником виявився 23-річний житель Житомирщини. Медики надали допомогу хлопцю на місці події і його життю нічого не загрожує.
Травматичний пістолет з дозвільними документами вилучений у якості речового доказу. Поліція встановлюють усі обставини кримінального правопорушення.