Хочеш все зіпсувати — запроси президента

24 Січня 2018 16:37

zn.ua

Є така закономірність у справах підготовки офіційних святкових заходів:
хочеш все зіпсувати — запроси президента!

Так і вийшло, всіх учасників офіційних проводів нашої команди на Зимову Олімпіаду строго попередили: бути з 16-00, щоб пройти відповідну перевірку і заслужити право бути в одному приміщенні із самим президентом.

З самого ранку у Філармонії керувала служба державної охорони, яка з 16-00 несподівано зникла. Ну не буде Порошенка і слава Богу, зраділи учасники заходу. Але головне було попереду.

Від 16-30 до 17-30, тобто годину, весь зал: спортсмени, тренери і все спортивне співтовариство країни чекало…якось клерка з АП, який зачитав традиційне і скоріше, політичне звернення Порошенка. Після виступу цей чиновник, що зовні нагадував борця сумо,хутко зник. Натомість, біатлоністки — члени національної команди, із-за цього бардаку від АП, ледь встигли на літак.

Було ще, правда, привітання від Верховної Ради, яка направила нашу олімпійську команду до… ПІВНІЧНОЇ Кореї?! Але це так дрібниці.

Все ж сподіваюся, що попри зневагу Порошенка до українського спорту і хамство його підлеглих до нашої Олімпійської Національної команди, спортсмени зроблять все задля гідного виступу за Україну.
Бо президенти приходять і відходять або втікають, а Україна і її народ — вічні.

Микола Томенко, лідер Громадського руху «Рідна країна»