На Київщині розпочато будівництво пластового вишкільного центру

8 Січня 2018 10:05

unn.com.ua

У грудні 2017 року Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Київській області видано дозвільні документи на два важливих соціальних об’єкти.

Зокрема, Департаментом видано дозвіл на виконання будівельних робіт зі спорудження пластового вишкільного центру в м. Буча. Замовником будівництва на вул. Антонія Михайловського, 54 виступає Департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації. За проектом заклад розрахований на 60 вихованців з усієї України. Для юних пластунів із регіонів буде облаштовано сучасний та комфортний хостел.

Загалом пластовий вишкільний центр займатиметься організацією та проведенням різних тренінгів, навчань, семінарів, акцій та заходів, які спрямовані навчити волонтерів, вчителів і усіх бажаючих займатись з дітьми за пластовою виховною методикою, опановувати нові інноваційні освітні методики. Крім цього, пластуни можуть проводити у центрі різні змагання, готуватися до мандрівок, таборового літа, що значно підвищить рівень залучення молоді до волонтерського руху.

У той же час, на території області в с. Зазим’я Броварського району введено в експлуатацію новий дитячий садок. Дошкільний навчальний заклад на вул. Київській, 10-Б розрахований 110 місць.