На Київщині вісім годин гасили палаючу сільраду (фото)

30 Листопада 2017 15:10

pravda.if.ua

28 листопада, о 05:38 до оперативно-диспетчерської служби Іванківського району надійшло повідомлення про пожежу в сільській раді, яка розташована за адресою: с. Піски, вул. Садова.

На місце події виїхали рятувальники 41-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Іванків, 60-го Професійного пожежного поста с. Розважів та 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Чорнобиль, пише Народна Правда з посиланням на прес-службу ДСНС Київщини.

Рятувальники встановили, що горить покрівля, перекриття та приміщення будівлі сільської ради на площі близько 120 кв.м.

Пожежа була локалізована о 06:37, а повністю ліквідована о 13:22.

Для гасіння пожежі залучено 4 одиниці техніки та 18 чоловік особового складу.

Наразі причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Нагадаємо, 28 жовтня вночі на Сквирському хлібокомбінаті виникла пожежа. Полум’я розповсюдилося на ділянці площею 100 кв.м.

А в ніч на 26 жовтня в Києві на вулиці Обухівської, 60 сталася пожежа в гуртожитку для переселенців. В будівлі обвалився дах. Мешканці стверджують, що причиною займання став навмисний підпал.

Також нещодавно в смт Згурівка Київської області сталася пожежа в районній дитячій спортивній школі. Прибувши на місце пожежі, рятувальники виявили, що вогнем охоплені дах, перекриття, а також частина другого поверху. Вже о 8:41 стався обвал даху, стель, а також частково стін. У зв’язку з загрозою особовому складу, пожежники продовжили гасити пожежу тільки ззовні.

Джерело: narodna-pravda.ua