На Київщині поставлять патрулі у всіх криміногенних точках

3 Листопада 2017 11:04

http://visnik-press.com.ua

Правоохоронці Київщини визначили найбільш криміногенні місця в області і направлять до них патрулі для забезпечення порядку.
Про це в ефірі “112 Україна” повідомив речник Головного управління Нацполіції у Київській області Микола Жукович.
“Ми проаналізували всю оперативну обстановку, яка в нас є в Київській області, визначили найбільш криміногенні місця, де найчастіше скоюють грабежі і розбої. Ми наближаємо зараз до цих місць патрульні наряди, як автомобільні, так і піші”, – сказав Жукович.
Він додав, що до патрулювання залучають також поліцію охорони, національну гвардію та громадські формування.
“Усі ці заходи направлені на одне – щоб забезпечити безпеку громадян, щоб зменшити кількість протиправних діянь, які є в Київській області”, – сказав Жукович.
Він закликав мешканців повідомляти поліції про можливі скоєння злочинів, а “там де скоєний, то не чекати, а відразу телефонувати за номером 102”.
“Ми відразу відреагуємо, за гарячим слідом затримуватимемо злочинців. За цю ніч ми затримали 3 крадіїв на гарячому і одного грабіжника”, – сказав Жукович.
Він також закликав жителів з розумінням поставитися до перевірок кінологів.
“Щодобово будемо задіювати певну кількість кінологів з собаками – у місцях масового проведення заходів та для перевірки транспортних засобів на наявність вибухових речовин, зброї або наркотичних засобів”, – підсумував Жукович.