Фермери відкрили вогонь по сусідах-робітниках на Київщині: є поранені

3 Листопада 2017 08:57

http://visnik-press.com.ua

На Київщині на полі спалахнув конфлікт між фермерами, під час якого чоловік відкрив прицільний вогонь з мисливської рушниці по своїх сусідах-фермерах. Трапилося це в с. Стара Оржиця Згурівського району.

Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області.

Зазначається, що внаслідок стрілянини двох місцевий жителів з вогнепальними пораненнями доправлено до лікарні.

Читайте також: Подвійне вбивство сталось на Харківщині: відомі деталі кривавого інциденту

Слідчо-оперативна група, прибувши на місце події, з’ясувала, що конфлікт між фермерами стався, коли орендатори, які приїхали працювати на сусіднє поле, загородили проїзд одному з фермерів та його синові, які на той час вже вели сільськогосподарські роботи.

Виникла сварка і на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків син фермера взяв в автомобілі гладкодульну рушницю “МР-27Н” і вистрілив декілька раз у гору. Його батько теж дістав свою мисливську зброю “МЦ 2001”, калібру 20 мм, але здійснив два прицільних постріли у бік робочих,
– мовиться в повідомленні поліції.

Так, двох жителів села Стара Оржиця доправлено до лікарні. Лікарі діагностували одному чоловіку поранення правої нижньої кінцівки, іншому – поранення плеча та шиї.

На місці події працівники поліції вилучили дві одиниці мисливської зброї та дозвільні документи на них.

54-річного чоловіка, який стріляв, затримано у порядку ст. 208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 (замах на злочин) та за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Встановлюються всі обставини події. Триває слідство.

Джерело: https://24tv.ua