На Київщині відбувається активна фаза операції “Мігрант”

31 Жовтня 2017 12:31

Photo by Christopher Furlong/Getty Images

Активна фаза спільних заходів щодо нагляду та контролю за дотриманням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою “Мігрант” відбувається в Київській області в жовтні, є рішення стосовно десяти нелегалів.

“Від початку проведення активної фази заходів на території Київської області виявлено десятьох нелегальних мігрантів, стосовно дев’ятьох із яких прийнято рішення про примусове повернення, також ухвалено одну постанову суду про примусове видворення з України стосовно громадянина Республіки Грузія, який не виконав прийнятого раніше рішення про примусове повернення. Цього іноземця відразу після ухвалення постанови судом негайно видворили з території України авіаційним транспортом через міжнародний аеропорт “Бориспіль”. Стосовно п’ятьох нелегальних мігрантів прийнято рішення про заборону в’їзду в Україну”, – повідомляє про підсумки проведених заходів управління Державної міграційної служби України в Київській області.

В управлінні пояснили, що спільні заходи з нагляду та контролю за дотриманням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою “Мігрант” проводять особовий склад УДМС у Київській області, профільні підрозділи ГУ Нацполіції в Київській області, ГУ СБУ в Києві та Київській області та підрозділи Держприкордонслужби.

Джерело: interfax.com.ua