На Київщині продають російські військові іграшки: в мережі скандал

26 Жовтня 2017 11:08

У дитячому відділі магазину “Епіцентр” у Броварах продають моделі машин збройних сил країни-агресора – Росії – з відповідною символікою.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла місцева мешканка Тетяна Стащук.

За словами жінки, два тижні тому у відділі дитячих товарів вони з сім’єю побачили моделі автомобілів із прапорами Росії, написами “спецназ”, “збройні сили”, “ОМОН” і т. д.

Тетяна відразу ж зробила зауваження продавцеві. Той забрав іграшки, кинувши сухий коментар: “Так, спасибі, добре”.

Коли Тетяна прийшла в “Епіцентр” через тиждень, кількість товарів, які прославляють країну-агресора, тільки збільшилася.

“Знову звернулися до продавців і отримали відповідь, що вони не відповідають за товар. Звернулися до адміністратора. Відповідь та сама:” За товар не відповідаємо, у продажу те, що надіслали”. Окей. Кличте когось, хто хоча би за що-небудь тут відповідає! Тому що здоровенний супермаркет, а головного не знайдеш. Кличуть чергового. Він … Здогадалися? Теж не відповідає! Але обіцяє, що спробує розібратися, просить не писати поки скаргу. Скаргу не пишу, але обіцяю, що через тиждень подивлюся на поличку і тоді буду писати вже не в книгу скарг. Обіцяла – виконую”, – пише Тетяна.

Вона також опублікувала фотографії іграшок, зроблені в “Епіцентрі” ввечері 22 жовтня. На знімках товари торгової марки Technopark, країною-виробником вказано Китай.

Власником мережі гіпермаркетів “Епіцентр” є Олександр Герега – позафракційний народний депутат, колишній член Партії регіонів. Торговий центр “Епіцентр” у Броварах по вул. Київська, 253 відкрився 30 серпня 2014 року – у день Іловайського котла.

Джерело: https://gazeta.ua