У Бородянській школі № 2 відбувся спортивно-патріотичний захід «Козацькі розваги»

17 Жовтня 2017 17:38

ечірній Київ

До Дня захисника України та Дня українського козацтва, в Бородянській школі № 2 відбувся спортивно-патріотичний захід «Козацькі розваги» з елементами дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»), ініціаторами та організаторами якого стали вчитель фізичної культури та захисту Вітчизни, керівник гуртка «Козаченьки» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості Володимир Петрусенко та вчитель фізичної культури Тетяна Молодцева.

Захід розпочався з показового виступу переможця районної дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)-2017 рою «Козаченьки» (кер. Володимир Петрусенко).

З вітальним словом до всіх присутніх звернулися директор школи Олена Лазутіна та депутат Київської обласної ради Галина Єрко, які, зокрема, зазначили, що національно-патріотичне виховання молоді – головне завдання сьогодення і такі заходи єднають справжніх патріотів України.

Після жеребкування чотири роя (учні 9-11 класів), мали змогу позмагатися в чотирьох конкурсах: строю й пісні «Впоряд», міні-туристична естафета, інтелектуальна гра «Відун» та перетягування линви.

Переможцем став рій «Січовики» 9-А класу.

Джерело: http://koda.gov.ua