На Кубку України з армспорту Київська область посіла 3 місце

17 Жовтня 2017 15:36

http://koda.gov.ua

З 6 по 8 жовтня в місті Одеса відбувся Кубок України з армспорту.

Це було видовищно, потужно і дуже весело. Багато красивих поєдинків від призерів та чемпіонів України й світу, бурхливі овації глядачів і потужна підтримка спортсменів, суворі але справедливі судді. Вдало вибране місце проведення змагань – територія санаторію “Одеса” – надихало спортсменів на перемоги.

Команда Київської області була представлена 13 найсильнішими спортсменами. В командному заліку, з-поміж 19 команд з різних куточків України. З 157 учасників (з них 26 жінок) Київська область посіла 3 місце з спільною кількістю балів – 75 . В особистому заліку 6 спортсменів зайняли призові місця, отримали 2 золота, 2 срібла та 6 бронзових медалей.

Наші дівчата всі стали чемпіонами та призерами: Олександра Артьомова в категорії до 55 кг на ліву руку стала першою, на праву – третьою, Вероніка Козирацька в категорії до 60 кг – бронзова призерка на обидві руки, Валентина Бережняк до 65 кг на ліву руку посіла 2 місце, на праву – 3-тє, Вікторія Царук в категорії понад 65 кг в боротьбі на ліву руку здобула бронзу, на праву – стала 5-ю.

Також гідно та видовищно виступали наші чоловіки. Олександр Македонський в категорії 70 кг на праву руку став бронзовим призером, на ліву – 6 місце. Голова Київського обласного осередку Всеукраїнської федерації армспорту, тренер команди – Дмитро Іонов в абсолютній категорії понад 110 кг лівою рукою виборов золото, на праву – срібна медаль.

В важких поєдинках високий рівень підготовки показали Ігор Баграмов, Дмитро Шевченко, Дмитро Шацман, Владислав Прокопенко, Віктор Сулима, Максим Чемерис, та Андрій Суругов.

Джерело: http://koda.gov.ua