У Білій Церкві на Київщині на складах із ліками сталася пожежа

26 Вересня 2017 13:04

pravda.if.ua

У Білій Церкві на Київщині на складах із ліками сталася пожежа, площа якої вже досягла близько 5 тисяч квадратних метрів

Третю годину поспіль намагаються вогнеборці загасити пожежу на фармацевтичному заводі у Білій Церкві, що на Київщині. Зайнялося у цеху, де пакували готову продукцію. Вогонь охопив понад 5 тисяч квадратних метрів, передає “5 канал”.

Нині до гасіння пожежі долучено 12 одиниць техніки та до 300 пожежників. Водночас місцеві мешканці у соціальних мережах скаржаться на сморід.

Наразі повідомлень про постраждалих не надходило. Міська рада Білої Церкви просить мешканців зачинити вікна у будинках. А місцеві мешканці у соціальних мережах скаржаться на сморід. Тим часом “5 каналу” у прес-службі ДСНС запевняли: концентрація шкідливих речовин у повітрі в нормі.

Влада заявила, що загрози життю та здоров’ю жителів нема. Відповідними службами вже було проведено виміри, які показали незначне перевищення рівня продуктів горіння в повітрі.

Станом на 23:00 пожежу вдалося локалізувати.

“Пожежа вже локалізована і недопущено розповсюдження вогню на виробничі приміщення. Викиди у повітря речовин – на місці працювала і санітарно-епідеміологічна служба, і наша лабораторія брали проби повітря. Суттєвих перевищень немає”, – повідомила Вікторія Рубан, прес-секретар ДСНС Київської області.