Апеляційний суд Київщини зобов’язав знести споруди в мисливських угіддях

8 Серпня 2017 15:44

http://bel-ridge.us

Суд апеляційної інстанції зобов’язав товариство, яке пов’язують із сином колишнього Генерального прокурора України часів В. Януковича, знести самовільно побудовані споруди на території мисливських угідь. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.
“Завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області суд апеляційної інстанції залишив в силі рішення суду першої інстанції, яким задоволено позовні вимоги Фастівської місцевої прокуратури про знесення об’єктів самочинного будівництва на лісовій ділянці, яка перебуває в постійному користуванні державного підприємства “Фастівське лісове господарство”, – йдеться у повідомленні.
Установлено, що будівництво на території лісу здійснено товариством, яке пов’язують із сином колишнього Генерального прокурора України часів В. Януковича, з порушенням норм чинного законодавства, без отримання жодних дозвільних документів.
З метою відновлення попереднього стану лісової ділянки суд зобов’язав товариство за власний рахунок знести самочинно збудовані будівлі лазні з басейном та котельні.