Прокуратура проводить обшуки у Київській ОДА

2 Серпня 2017 12:24

Прокуратура Київської області спільно зі Службою безпеки України проводять обшуки у службових осіб управління інфраструктури Київської обласної державної адміністрації, передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Київщини.
“Прокуратурою Київської області спільно з СБУ проводиться ряд обшуків у службових осіб управління інфраструктури КОДА, у зв’язку з перевіркою наявної інформації про корупційні схеми видачі дозвільних документів на право обслуговування ряду маршрутів пасажирських перевезень”, – йдеться у повідомленні.
У прокуратурі поінформували, що розслідують кримінальне провадження за матеріалами СБУ щодо корупційних дій посадових осіб КОДА.
Відповідно до оперативної інформації СБУ, зазначили у відомстві, вбачається, що посадові особи управління інфраструктури КОДА, протягом 2015-2016 років, розробили протиправну схему видачі дозвільних документів на право обслуговування ряду приміських автобусних маршрутів загального користування підконтрольним їм автомобільним перевізникам та афілійованим із ними структурам, які фактично не відповідали кваліфікаційним вимогам конкурсу.
За інформацією прес-служби, обшуки відбуваються як у службових приміщенням посадовців КОДА, так і в помешканнях фігурантів.
У прокуратурі додали, що про результати досудового розслідування громадськість буде повідомлена додатково.