Дитячий спортивно-вишкільний табір Дорогинська Січ на Фастівщині

6 Липня 2017 12:57

UaUa.INFO

4 липня було урочисто відкрито дитячий спортивно-вишкільний табір Дорогинська Січ ім. О. Ходаківського.

Подбали за організацію табору представники Фастівського козацького куреню Українського козацтва, СК «Каскад», учасники АТО та громадські активісти. Захід відбувся за підтримки виконавчого комітету Фастівської міської ради.

Право відкриття Дорогинської Січі 2017 року, що розташувалася цього разу в с. Волиця, було надано істинним «запорожцям», козакам за своєю суттю, думками та вчинками – старійшині Фастівського куреня Українського козацтва Василю Мазуренку та отаману Фастівського куреня Українського козацтва Андрію Шаповалу. А благословив даний захід настоятель греко-католицької церкви (парафія Великомученика Димитрія) о.Віталій.

Особливим гостем цьогорічної Дорогинської Січі став неповторний та харизматичний, відомий не лише на теренах України, а й поза її кордонами поет, письменник, композитор, кобзар Микола Литвин, розповіді якого з перших секунд зачарували як дорослих, так і дітлахів

Дитячий спортивно-вишкільний табір Дорогинська Січ ім.О.Ходаківського триватиме до кінця тижня – 9 липня – та дасть змогу дітям освоїти нові навики під час проведення майстер-класів із декоративно-прикладного мистецтва, спробувати власні сили та загартувати тіло і дух під час вишколів та тренувань, а також гарно провести час, завести приємні нові знайомства та розважитися із користю.

Джерело: http://koda.gov.ua