“Бориспіль” офіційно уклав договір з авіакомпанією Ryanair

6 Липня 2017 09:54

www.oaklandairport.com

Сьогодні ДП “Міжнародний аеропорт “Бориспіль” уклав договір з авіакомпанією Ryanair. Про це повідомив Генеральний директор аеропорту Павло Рябкін на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.
“Сьогодні ми зі свого боку підписали договір з Ryanair і відправили в головний офіс авіакомпанії. Це зайняло у нас менше двох тижнів з моменту зниження вартості базового збору за пасажирське обслуговування (зміна до наказу Міністерства інфраструктури), що було основним стримуючим фінансовим чинником. Договір узгоджений усіма службами аеропорту, і, що дуже важливо, зовнішніми аудиторами, які візують всі вихідні фінансові документи і договори” — повідомив П.Рябкін.
Також він зазначив, що переговори — це процес досягнення компромісу на основі взаємного економічного інтересу, і чим менше при цьому політики, тим легше знайти компроміс.
“Чи всі бажання Ryanair відображені в контракті? Більшість, але не всі. Зокрема на напрямок Київ-Лондон знижка в 80% не надається оскільки цей напрям для аеропорту Бориспіль новим не є” — додав генеральний директор.