Поліція Київщини ліквідувала нарколабораторію

30 Червня 2017 09:18

http://visnik-press.com.ua

В Ворзелі виготовляли та збували метамфетамін В Ворзелі (Київщина) вилучено обладнання для виготовлення амфетаміну. Про це повідомляє у своєму Facebook Головне управління національної поліції у Київській області.

“Поліцейські вилучили хімічні речовини, прекурсори, посуд та інше лабораторне обладнання, призначене для виготовлення психотропної речовини і 100 г готового амфетаміну”, – говориться в повідомленні прес-служби. Чоловік, 28-річний житель смт Ворзель, протягом 6 місяців виготовляв і збував метамфетамін. Матеріали для виготовлення наркотичних речовин підозрюваний замовляв в інтернеті. Зловмисник був раніше судимий за грабіж.

Порушено кримінальне провадження за ст. 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає сплату штрафу від 50 до 200 неоподатковуваних мінімальних доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років.

Джерело: www.rbc.ua