У Таращанському районі відбувся традиційний переджнивний «День поля – 2017»

27 Червня 2017 14:58

23 червня у Таращанському районі відбувся традиційний переджнивний «День поля – 2017». Ознайомитись з перевагами тих чи інших сортів цінних сільськогосподарських культур безпосередньо на полях сільгоспформувань району мали нагоду керівники агроформувань та голови фермерських господарств, спеціалісти управління агропромислового розвитку.

Учасники попередньо оглянули поля ТОВ «Агрофірма Заросянська», ТОВ СгВК «Мир», ФГ «Тетяна», СФГ «Олена», СТОВ «Северинівка», СВК « Ріжки», СТОВ «Плосківське», СП «Петрівське», ПОСП «Нива», СП «Дубіське», СП «Світанок», ФГ «Натвас», СФГ «Тікич», ТОВ «Відродження, СФГ «Лілія», ФГ «Надія», ТОВ «Ківшовата – Агро» .

Слід відзначити, що на таких об’їздах спеціалісти мають змогу вивчити досвід колег, поділитися власними напрацюваннями щодо вирощування різних сільськогосподарських культур, станом їх агротехнічного обробітку, що дає змогу впроваджувати нові технології у своєму господарстві.

Під час огляду кожен з представників агроформувань презентував поля свого господарства, знайомив колег з технологією вирощування сільськогосподарських культур та застосування сучасних засобів захисту рослин від шкідників та бур’янів.

На базі ТОВ «Ківшовата – Агро», було представлено виставку с/г техніки іноземного виробництва, а також були підбиті підсумки Дня поля, який став хорошою можливістю для аграрників району на власні очі побачити напрацювання колег-хліборобів та взяти на замітку те, що заслуговує на увагу. Але в цьому році в значній мірі ріст і розвиток с/г культур залежав від погодніх умов.

Джерело: http://koda.gov.ua