У Київській області стартував відбір до міжнародного дитячого співочого конкурсу “Sun Remo Junior”

30 Травня 2017 10:00

Shutterstock

У Київській області стартував відбір до міжнародного дитячого співочого конкурсу “Sun Remo Junior” – аналогу дорослого фестивалю, що проходить в італійському місті Сан-Ремо.

В останню неділю травня 38 дітлахів, точніше найкращих вокалістів області, вирушили до столичного рекреаційного району Пуща-Водиця. Там у відомому таборі “Артек” для них організували тренувальну базу. До табору відправилися дійсно кращі голоси з найкращих, бо напередодні у кожному районі Київщини пройшли відбіркові тури. Протягом п’яти днів дітлахи серйозно тренуватимуться і готуватимуться до фіналу, адже на кону надзвичайний приз: участь у дитячому співочому конкурсі у Сан-Ремо. У таборі з конкурсантами працюватиме “зірковий” наставник – Заслужена артистка України і досвідченний тренер багатьох телевізійних проектів Римма Шаповалова.

Отже, після тренувань 1 червня відбудеться фінал. Учасники змагатимуться у різних вікових категоріях (6 – 9 років; 10 – 13 років; 13 – 15 років) і музичних стилях: естрадному, народному, академічному та джазовому.

Прослуховуватимуть учасників та обиратимуть щасливчиків журі, “зірковий” склад якого вражає – це композитор Юрій Рибчинський, співак Тарас Петрененко, соліст групи “С.К.А.Й.” Олег Собчук та інші популярні поп-виконавці.

Тож незабаром ми дізнаємося, хто з конкурсантів поїде до Італії представляти Україну на престижному співочому конкурсі! А те, що ми не тільки співати вміємо, а й перемагати, світ вже вкотре дізнався.

Джерело: http://koda.gov.ua/