22 квітня у Броварах відбудеться екологічна акція «Посади 50+ дерев»

21 Квітня 2017 09:03

http://fakty.ictv.ua

До всесвітнього Дня Землі, який відзначають 22 квітня, у Броварах влаштують благодійну екологічну акцію. Охочим долучитися запропонують різні варіанти участі: посадити дерева самостійно, долучитися до колективного саджання, допомогти організаторам із матеріалами або пожертвувати на цю справу гроші. Про це йдеться в дописі ГО «ЕКО Бровари».

Дерева планують висаджувати на вже реконструйованій частині вулиці Київської у цю суботу, 22 квітня, о 10:00. Як зазначають організатори, участь в акції «Посади 50+ дерев» зможе взяти кожен.

Можна самостійно принести паркові дерева і посадити в цей день. Місце потрібно запитати в організаторів.
Перерахувати кошти на рахунок організації «ЕКО Бровари» для закупівлі однакових саджанців і саджання їх на реконструйованій частині вул. Київської.
Прийти у день акції, щоб посадити та полити дерево – зі своїм інвентарем: 5-літровою баклажкою води та лопатою або без.
Принести планки (порізана дошка) для огородження молодих саджанців. Висота – не менше 1 м.
Запропонувати іншу допомогу: організаційну, фізичну, творчу, мотиваційну. Свій варіант участі можна залишити у коментарях до допису організаторів.
Метою акції «Посади 50+ дерев» є озеленення міста, вказують в ГО «ЕКО Бровари». Аби посадити дерева на реконструйованій частині вул. Київської, планують закупити саджанці клену гостролистого глобозум (1,5 – 2,5 метра).