Новий інвернатр для футбольного клубу “Переяславщина”

3 Квітня 2017 13:26

http://volyn.tabloyid.com

Для футбольного клубу “Переяславщина”, в якому грають провідні футболісти Переяслава-Хмельницького і району, і який, відповідно, на обласних чемпіонатах представляє увесь регіон, сталася приємна подія. Напередодні нового футбольного сезону гравці отримали 20 пар професійних футбольних бутс.

Як зазначив голова РДА Андрій Пряхін, завдяки депутатам районної ради, вперше для підтримки команди у бюджеті було закладено цільові кошти – 120 тис. грн. на нинішній рік. 49 тис. грн. з цієї суми було витрачено на професійні бутси. Таким чином нове взуття отримали всі члени команди, які в минулому сезоні стали срібними призерами чемпіонату Київщини серед команд 1 ліги. Решту передбачених у бюджеті коштів буде витрачено на якісні футбольні м’ячі та інший спортінвентар.

В нинішньому сезоні “Переяславщина” виступатиме у вищій лізі чемпіонату Київщини. Її склад розширився до 30 учасників, а свою першу гру команда проведе вже 1 квітня на виїзді, в містечку Козин Обухівського району проти місцевого “Кристалу”. Далі відповідно до календаря змагань три гри поспіль наші гратимуть вдома, тобто на міському стадіоні, і всі вболівальники можуть і подивитися гру, і підтримати футболістів.

“Хотілось би, щоб ви були тим локомотивом спортивного розвитку на Переяславщини, – зазначив, зокрема, голова РДА, – за яким би тягнулися до здорового способу життя тисячі наших хлопців та дівчат”.

“Дуже добре, коли у молоді є гарний приклад для наслідування, – продовжила Валентина Губенко. – От, я знаю, ваша перша гра на нашому стадіоні буде 8 квітня о 16 год. Запрошуйте вболівальників на 15 год. Ми хочемо перед відкриттям сезону зробити парад наших молодих футболістів”.

Звісно ж, команді бажали лише перемог, переповнених трибун вболівальниками тощо. Зі свого боку головний її тренер сказав, що до сезону готові. Вже на першу гру вийдуть у нових бутсах, яких на сезон вистачить точно, і про які, за його словами, “мріє, мабуть, кожен футболіст”. Цього разу до складу команди, крім переяславців та жителів району, залучено і трьох легіонерів – одного з Борисполя, двох киян. А взагалі передбачається, що чемпіонат буде важким. В ньому змагатимуться кращі колективи області.

Джерело: http://koda.gov.ua